HTML

Eltűnt személyeket keresünk

Eltűnt személyeket keresünk. Akinek bármilyen információja van, vagy eltűnt egy rokona, hozzátartozója, ismerőse, írjon az eltuntszemelyek@gmail.com címre.

Utolsó kommentek

2008.04.14. 10:17 mvmv

Az Eltűnt személyek blog a Népszabadságban

"Évente 13-14 ezer ember tűnik el Magyarországon, 3-4 ezerrel több, mint tíz évvel ezelőtt. Nagy részük pár héten belül előkerül, de vannak, akiket már húsz éve keresnek. Az utóbbi években már nem csak a rendőrséghez fordulhatnak a rokonok, barátok. Egyre több önkéntes eltűntkereső csoport és internetes oldal létezik" - írja a Népszabadság április tizenkettediki száma. A teljes cikk itt olvasható.

12 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hoborc 2008.04.17. 14:20:51

Valóban jó lenne tudni, hogy mi lett azokkal akiknek egyszer csak lekerül a képe, de figyelembe kell venni a család, a hozzátartozók érzéseit is, gondolom emiatt nem kerülnek fel ezek az információk az oldalra.
Legalább annyi lehetne, hogy életben van, vagy sajnálatosan már nem, részletek nélkül. ?

Gőzaranka 2008.04.18. 14:29:37

NE AZÉRT EKKORÁKAT NEM KÉNE ÖSSZEHAZUDOZNI!!!

MÉGHOGY NAPI TÖBBEZER LÁTOGATÓJA VAN ENNEK A BLOGNAK? UGYAN MÁR MITŐL???

"ha valaki eltűnik, szélsőséges esemény, ezért nagyon sok embert érdekel"

EZ MEGINT EGY NAGY HAZUGSÁG! A MAI BETEG, ÖNZŐ, KÖZÖMBÖS TÁRSADALOMBAN ÚHY OTTHAGYNAK AKÁR AZ ÚT SZÉLÉN IS, HOGY AKÁR MEG IS DÖGÖLHETSZ! TISZTELET A NAGYON KEVÉS KIVÉTELNEK!

"kapcsolatban van a rendőrséggel"

MIT CSINÁL VELÜK? CSÓKOLGATJA ŐKET? MERT EZ SEMMIT NEM ÉRŐ BANDÁBAN AZTÁN HIÁBE REMÉNYKEDIK, NEM SOK HASZNA LESZ NEKI, NEM ÉRNEK EGY KALAP LÓCITROMOT SE!

Hoborc 2008.04.21. 11:44:22

Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak. Nekem másmilyenek. Ha csupa nagybetűvel írsz, azt jelenti kiabálsz. Próbálj meg más stílusban közeledni az emberek felé, akkor talán változtathatsz Te is a mai beteg, közömbös világon.
A blog elindítóinak és az eltűnt személyek hozzátartozóinak kitartást és szerencsét kívánok!

hoel 2008.04.23. 19:40:06

gőzaranka: te nem tünnél e el, mondd?

zani 2008.04.23. 21:10:35

Egyetértek, nem tudnátok kérlek kirakni, mi történik velük?
Vagy legalább akárhova írjátok be, hogy miért nem lehet ezt megtenni.
Nagyon sokakat érdekel.

gebec 2008.04.28. 03:10:29

Azt mondjuk én nem igazán értem, hogyha valaki indít egy blogot, akkor a kommentekre miért nem bír válaszolni?

munkvera 2008.04.28. 10:35:04

A kerdesekre valaszolva: a blog lényege a keresés, hogy minél többen lássák az eltunt szemelyek arcat. Hatha szembejon az utcan, hatha mellettunk vasarol a bevasarlokozpontban. Sokszor a rendorseg/csalad ertesit, hogy levehetem a keresett szemely kepet, de nem arulja el az okot. Tobbek kozott mivel magam is ateltem, milyen, amikor varatlanul es nyomtalanul eltunik egy nagyon kozeli barat, ezert nem kerdezek vissza az adott esetben frissen gyaszolo csaladtol. Mindenkit kerek, ertse meg, itt a kereses a lenyeg, a kesobbi tortenes mar nem tartozik rank. Elore is nagyon koszonom a megertest, udv, Munk Vera, Index.hu

gebec 2008.04.28. 10:41:18

Ez így teljesen rendben van, érthető is, csak ezt mondjuk már az első kérdésnél is el lehetett volna mondani, nem csak akkor amikor már huszadjára kérdezik.

Csicsergő 2008.05.04. 07:01:04

gebec: elmondta az elsőnél is, csak az a komment már eltűnt.

Emu 2008.05.17. 15:18:11

A "MAI BETEG, ÖNZŐ, KÖZÖMBÖS TÁRSADALOM"- ra csak ennyit mondanék. Iskola után mentem haza és mikor leszálltam a villamosról csak annyit láttam, hogy valaki fekszik a földön és nem mozdul. Akkor még hideg idő volt és éppen esett is, ígyhát odamentem, hogy megnézzem, tidok e tenni valamit? Egy öreg bácsi feküdt a földön, bevásárlószatyorral a kezében és próbált alkarra támaszkodni, hogy valamelyest esélye legyen felállni. Több férfi és nő is elment mellette, minegyik ránézett, de egy se ment oda segíteni. Végül nekem, egy 16 éves lánynak kellett megkérnem egy arrajáró hölgyet, hogy legyen szíves hívja ki a mentőket. A bácsit próbáltuk közben lábra állítani, de annyi ereje se volt, hogy belénk kapaszkodjon. Végül a mentősök elvitték a kórházba. Kérdezem: ha és nem megyek oda hozzá, akkor segített is volna rajta bárki? Csak annyit kellett volna zenniük, hogy előveszik a telefonjukat és tárcsázzák a mentők ingyenesen elérhető számát. De még erre se voltak képesek az emberek. Ezek után mindenki gondolja át magában, hogy hasonló helyzetben odament volna, vagy hagyja feküdni a hideg, nedves földön?

vivien 2008.07.24. 00:16:15

hát igen mondjuk szerintem azért nem mentek oda mert aszitték hogy hajléktalan télleg bozzasztó hogy eltünnek emberek:S

Kovács Orsolya 2008.09.22. 19:07:29

mi ez a szar?? hmmm? geci köcsögök!!!:@
süti beállítások módosítása