HTML

Eltűnt személyeket keresünk

Eltűnt személyeket keresünk. Akinek bármilyen információja van, vagy eltűnt egy rokona, hozzátartozója, ismerőse, írjon az eltuntszemelyek@gmail.com címre.

Utolsó kommentek

2008.04.29. 17:16 mvmv

2008. április 26-án a 14. kerületből tűnt el: Kalász Mária

 

"Kalász Mária, 1953-as születésű pszichiátriai beteg, lakásáról (1148 Örs vezér tere 13. 1/4) ápr. 26.-án d.u. elkóborolt, mostanáig (ápr. 27. reggel) nem tért haza. Mentőszolgálat, rendőrség nem tud róla. Feltételezzük, hogy éjjel valahova behúzódott, és, mivel pontos adatait valószínűleg nem tudta megmondani, mások hajláktalannak tekintették és bekisérték valamilyen átmeneti menedékbe.

Adatai: Név: Kalász Mária, sz. 1953.02.08., a fenti címen lakik. Sötét, hosszú haja van, átlagosnál nagyobb orra, hajott, ferdült gerincű. Eltávozásakor kék csíkos szürke pulóvert viselt. Alkohol- és gyógyszermegvonás állapotában van, feltehetően igen legyengült, ebben az állapotában kétséges, hogy adatait tudja-e közölni. A mellékelt kép néhány éve, még jobb állapotában készült. Amennyiben látókörükbe kerülne, kérjük, értesítsenek az alábbi telefonok valamelyikén: 06-1-2229637 Kalász Tiborné (édesanyja). 0620-5554203 (Dr. Osváth János, nagybátyja)" - írja Osváth János.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása