HTML

Eltűnt személyeket keresünk

Eltűnt személyeket keresünk. Akinek bármilyen információja van, vagy eltűnt egy rokona, hozzátartozója, ismerőse, írjon az eltuntszemelyek@gmail.com címre.

Utolsó kommentek

2008.04.03. 11:27 mvmv

2008. január 31-én tűnt el: Somodi Krisztina



Somodi Krisztina (1981.03.10.) a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2008. január 31-én tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott. Somodi Krisztina körülbelül 162 centiméter magas, vékony testalkatú, festett, fekete színű, vállig érő hajú, zöld színű szemű. Különös ismertetőjele, hogy elöl, felül hiányzik négy foga, szeme alatt enyhén szeplős. Az eltűnés időpontjában kék színű sportcipőt, vajszínű nadrágot és velúr, fekete színű velúr kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80- 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása