HTML

Eltűnt személyeket keresünk

Eltűnt személyeket keresünk. Akinek bármilyen információja van, vagy eltűnt egy rokona, hozzátartozója, ismerőse, írjon az eltuntszemelyek@gmail.com címre.

Utolsó kommentek

2008.03.05. 15:18 mvmv

2008. február 5-én Dunaújvárosból tűnt el: Renkecz János József

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat Renkecz János József (született: Alsónyék, 1951. 09. 10.) eltűnése ügyében. Az 57 éves férfi 2008. február. 5-én ment el otthonról a munkahelyére, ahová nem érkezett meg. Azóta életjelet nem adott magáról.

 

Személyleírása: 165 cm magas, vékony testalkatú, beesett arcú, haja erősen ősz. Szeme zöld, fogazata rossz. Ruházata: eltűnésekor fekete színű, belül sárgás pufi dzsekit, kék farmernadrágot, szürke kötött sapkát és drapp velúrcipőt viselt. Különös ismertetőjele nincs.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kéri a lakosság segítségét, aki az eltűnt személyről bármilyen információval rendelkezik a 06-25-510-510/5010 melléken tegyen bejelentést.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása