HTML

Eltűnt személyeket keresünk

Eltűnt személyeket keresünk. Akinek bármilyen információja van, vagy eltűnt egy rokona, hozzátartozója, ismerőse, írjon az eltuntszemelyek@gmail.com címre.

Utolsó kommentek

2008.04.16. 12:57 mvmv

2008. január 20-án Nagykőrösről tűnt el: Lakatos Anikó

A kapitányságon 2008. január 20-án bejelentést tett a nagykőrösi, Kossuth Lajos utca 56. szám alatti gyermekotthon képviselője, mert az otthonban nevelkedő Lakatos Anikó az intézményből engedély nélkül eltávozott, életjelet azóta nem adott magáról.

Személyleírása: 142 cm magas, 45 kg testsúlyú, sötétbarna szemű, fekete hajú. Eltűnéskor viselt ruházata nem ismert. Kérjük, hogy aki érdemleges információval rendelkezik Lakatos Anikó tartózkodási helyével kapcsolatban, az hívja a Nagykőrös Rendőrkapitányságot a 06-53/351-777-es számon, vagy tárcsázza a 107-es vagy 112-es számok valamelyikét!

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása