HTML

Eltűnt személyeket keresünk

Eltűnt személyeket keresünk. Akinek bármilyen információja van, vagy eltűnt egy rokona, hozzátartozója, ismerőse, írjon az eltuntszemelyek@gmail.com címre.

Utolsó kommentek

2008.04.29. 17:12 mvmv

2002. május 31-én tűnt el a 16. kerületből: Marendeák Zsolt

 

 

"Marendeák Zsolt 1981 augusztus 27-én születet Budapesten. 2002 május 31-én reggel fél 10 magasságában ment el a XVI. kerületi lakásunkról egy állásajánlatot megnézni, ahol valóban járt, de munkát nem tudtak neki adni; azóta nem hallottunk róla. Zsolt 183 centiméter magas, sovány testalkatú, szeme kék, haja rövid, középbarna színű, arca hosszúkás, szemüveget visel. Eltűnésekor kopott, kék farmernadrágot és egy "Offspring" feliratú pólót viselt. Természete nyugodt, csendes, zárkózott, káros szenvedélyei nincsenek" - írta Zsolt bátyja. A marendeak.peter@gmail.com címen vár bármilyen információt testvéréről.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása